Egészség-gazdaságtani elemzések

Napjainkban az egészség-gazdaságtani elemzések kulcsfontosságú szerepet töltenek be az egészségügyi technológiák társadalombiztosítási befogadásában, illetve nagyban befolyásolják egy új termék piacra kerülését.

Egészség-gazdaságtani elemzésekAz elemzések segítségével cégünk képes elősegíteni az új egészségügyi technológiák társadalombiztosítási támogatásba fogadását és támogatja a bizonyítékokon alapuló, átlátható döntéshozatalt. A MediConcept széles körű tapasztalattal rendelkezik value dossziék összeállításában, melyek összefoglalják egy adott termék gazdasági, klinikai és méltányossági szempontból vizsgált jellemzőit. Magas szintű ismeretekkel rendelkezünk az egészség-gazdaságtani elemzésekhez kapcsolódó érzékenységi vizsgálatok terén is, melyek segítségével megbecsülhető az adatokban rejlő bizonytalanság mértéke.

Az egészség-gazdaságtani modellezés és modell-adaptáció szintén kulcsszerepet játszik az elemzések során, melyek segítségével képesek vagyunk egy matematikai keretrendszerben szintetizálni a rendelkezésre álló evidenciákat. A modellek segítségével hosszú távon, a klinikai vizsgálati időtávon túl is tudunk becslést tenni a vizsgált terápiák egymáshoz viszonyított költségeit és hasznait illetően. Az egészség-gazdaságtani modellek adatigénye gyakran igen magas, az így keletkező adathiányt orvosi és szakértői interjúk segítségével menedzseljük. Cégünk már több, mint 150 társadalombiztosítási kérelmet nyújtott be, melyekről néhány kivételtől eltekintve pozitív finanszírozói döntés született.

További szolgáltatásaink

Valós-életbeli adatok elemzése

Market Access, piackutatás és tanácsadás

Kutatás-fejlesztés és innováció

Elérhetőségeink

Kapcsolatfelvétel:

dr. Rózsa Péter
ügyvezető & senior egészségügyi közgazdász
E-mail:
Mobil: +36 30 450 0658

Iroda:

MediConcept Kft.
1036 Budapest
Lajos utca 74-76.