Market access és piackutatás

Munkánk része, hogy folyamatosan monitorozzuk a jogi és politikai környezetet, melynek jelentős hatása van a market access, sales és marketing stratégiákra. Hazai jelenlétünk és tapasztalataink lehetővé teszik, hogy rövid határidővel specifikus stratégiákat és megoldásokat nyújtsunk globális partnereink számára. Market access csapatunk tapasztalata és elköltelezettsége elősegíti az innovatív terápiák piacra lépését.

Market Access és piackutatásPartnereink számára egyedi igényeknek megfelelően betekintést nyújtunk a regionális gyógyszerpiaci folyamatokba, így bővítve a nemzetközi vállalatok lokális tudásbázisát. Piaci szimulációs modelleink lehetőséget biztosítanak a piacok mikro és makroszintű változásainak előrejelzésére. Mély iparági ismerettel rendelkező szakértőink fókuszált elemzései ügyfelek széles körét segítik a legjobb stratégia kialakításában.

Tanácsadó tevékenységünk és havi elemzéseink segítik áttekinteni és megérteni a gyógyszerpiacok, az egészségpolitika és a jogi környezet változásait, illetve a szolgáltatói és finanszírozói elvárásokat.

További szolgáltatásaink

Valós-életbeli adatok elemzése

Egészség-gazdaságtani elemzések

Kutatás-fejlesztés és innováció

Elérhetőségeink

Kapcsolatfelvétel:

dr. Rózsa Péter
ügyvezető & senior egészségügyi közgazdász
E-mail:
Mobil: +36 30 450 0658

Iroda:

MediConcept Kft.
1036 Budapest
Lajos utca 74-76.